top of page
1-7_edited.jpg

Hinnasto

Kuvausmaksu pitää sisällään kuvauksen suunnittelun, kuvaustuokion ja kaikki onnistuneet valokuvat salasanalla suojatussa nettigalleriassa. Käytössänne on myös laaja lainavaaterekki, joka pitää sisällään lasten vaatteita koossa 44-152cm ja naisten vaatteita koossa XS-3XL. Myös miehille löytyy t-paitoja koossa M-XXL. Saatte myös valmistautumisoppaan kuvauksiin ennen kuvausta.

 

Studiolleni ovat myös tervetulleita koirat ja kannustankin ottamaan heidät mukaan kuvauksiin. On tärkeää saada heidät myös ikuistetuksi perhekuviin. 

 

Kuvausmaksu on 25% kuvauksen hinnasta ja se maksetaan varauksen yhteydessä, josta toimitan laskun sähköpostitse. Jäljelle jäävästä summasta toimitan laskun kuvauksen jälkeen. Kuvausta on mahdollista siirtää, mutta kuvauksen peruuntuessa varausmaksua ei palauteta. Hinnat pitävät sisällään alv 24%.

 

Toimitan kaikki onnistuneet kuvat ja galleriaan kuuluu aina +50kpl kuvia. Haluan tallentaa teidän tarinan kokonaisuutena ja tämän vuoksi en rajoita toimitettavien kuvien määrää. Kuvien toimitusaika on 3-4 viikkoa. 

Laskuja on mahdollista pilkkoa osiin.

Hinnat pitävät sisällään matkan miljöökuvauksiin 15km säteellä studiolta (osoite on Kutojantie 3). Matkakulukorvaus miljöökuvaukseen: 0,43€/km. Turun kuvauksista sovitaan erikseen.

15.jpg

Vauvat

Vastasyntyneen kuvaus pyritään toteuttamaan vauvan ollessa 4-14vrk ikäinen. Kuvauspäivä päätetään vasta vauvan synnyttyä, mutta kuvaus on hyvä varata hyvissä ajoin ennen laskettua aikaa, jotta varmistatte teille kuvauksen kalenterissani.

 

Vauvakuvaus sisältää 1-3h vastasyntyneen vauvan valokuvausta kotoisalla studiollani, laajan rekvisiittavaraston käytön ja kaikki onnistuneet valokuvat salasanalla suojatussa galleriassa.

290e

Lapset

Kuvaus sisältää lapsenne kuvauksen studiolla, laajan lainavaaterekin käytön ja kaikki onnistuneet kuvat salasanalla suojatussa galleriassa. 

 

Sisarukset ovat myös tervetulleita kuvaukseen! Tutustuthan erikseen vielä sisaruskuvauksen hintaan alempaa tältä sivulta. 

210e

6.jpg

Cake smash

48.jpg

Cake smash-kuvaus on hauska ja ainutlaatuinen tapa muistaa lapsesi ensimmäinen syntymäpäivä ja miksei myös vanhempanakin! Teidän ei tarvitse huolehtia kakun tuomisesta, saatte kakun minun kauttani. Kakku on sokeriton, suolaton, munaton ja maidoton. Kuorrute on myös maidoton. 

Kuvaus sisältää viralliset yksivuotiskuvat, cake smash-osuuden, maitokylvyn, laajan lainavaaterekin käytön ja kaikki onnistuneet kuvat salasanalla suojatussa galleriassa. 

260e

Odotus

Odotuskuvaus toteutetaan yleensä raskausviikoilla 28-34, mutta sen voi myös toteuttaa silloin kun itse koet olosi hyväksi kuvaukselle. Se sisältää kuvauksen yksin tai yhdessä puolison/perheen kanssa studiolla,  lainavaaterekin käytön ja kaikki onnistuneet kuvat salasanalla suojatussa galleriassa.

250e

58.jpg
14.jpg

Perhe

Perhekuvaus sisältää sisarus- ja perhekuvauksen studiolla, laajan lainavaaterekin käytön ja kaikki onnistuneet kuvat salasanalla suojatussa galleriassa.

Asuiksi suosittelen vaatteita, joiden sävyt ovat neutraalit ja maanläheiset. Saatte ennen kuvausta myös oppaan miten valmistautua kuvauksiin.

275e

Mom & me

Hei äiti! Tämä kuvaus on sinulle ja lapsillesi. Tässä on hieman lyhyempi kuvausaika verrattuna normaaliin kuvaukseen. Kuvauksessa keskitytään sinuun lastesi kanssa. Haleja, pusuja ja hassuttelua, siitä on tämä kuvaus tehty. Tästä saat rakkaat muistot lastesi kanssa ja mitkä ihanat muistot nämä ovatkaan lapsille myöhemmin. 

Kuvauksen kesto on 30 minuuttia ja se sisältää kuvauksen studiolla, laajan lainavaaterekin käytön ja kaikki onnistuneet kuvat salasanalla suojatussa galleriassa (+30kpl). 

41.jpg

180e

78.jpg

Sisarus

Tuleeko sisarus/sisarukset mukaan katsomaan kuvausta? Tämä on oiva hetki ottaa kaikista lapsista muutama yhteiskuva! 

Sisaruskuvaus toisen kuvauksen yhteydessä.

45e

Kuvauspaketit

Kuvauspaketti on suunniteltu sinulle, joka haluat yhdistää eri kuvauksia. Toimitan kaikki onnistuneet kuvat ja näillä yhdistelmillä galleriaan kuuluu +80kpl kallisarvoista kuvaa. 

Lapsi & perhe

Tämä paketti on täydellinen sinulle, jos haluat lapsestanne esimerkiksi yksivuotiskuvat ja siinä samalla perhekuvia sekä mahdollisesti sisaruskuvia. 

 

Kuvaukseen menee yleensä noin tunti ja se sisältää laajan rekvisiittavaraston käytön ja kaikki onnistuneet valokuvat salasanalla suojatussa galleriassa.

395e

12.jpg
11.jpg

Vauva & perhe

Vauva- ja perhekuvauksessa keskitytään teihin ja teidän uuteen perheenjäseneenne. Kuvaamme teitä perheenä ja vauvaa myös yksin. Myös sisaruskuvaus kuuluu tähän pakettiin.

 

Tämä kuvauspaketti sisältää 1-3h vauvan ja teidän perheenne valokuvausta kotoisalla studiollani, laajan rekvisiittavaraston käytön ja kaikki onnistuneet valokuvat salasanalla suojatussa galleriassa.

455e

Odotus & vauva

Odotuskuvaus on sinulle, joka haluat ikuistaa tämän uskomattoman tärkeän matkan äidiksi. Myöhemmin pääsemme vielä kuvaamaan ihanaa pienokaistanne.

 

Tämä paketti sisältää odotuskuvauksen raskausviikoilla 28-34. Ja myöhemmin 1-3h vastasyntyneen kuvausta boheemissa studiossa, laajan rekvisiittavaraston käytön ja kaikki onnistuneet valokuvat salasanalla suojatussa galleriassa.

455e

53.jpg

Odotus, vauva & perhe

71.jpg

Tämä kattava kuvauspaketti sisältää teidän koko matkan odotusajasta vauvan syntymään. Odotusajan kuvaus suositellaan toteuttamaan raskausviikoilla 28-34 tai silloin kun tunnet, että olosi on hyvä. Kun vauva on syntynyt, niin kuvaamme teidän uutta perheenjäsentä noin kahden viikon sisällä syntymästä. Samalla kuvaamme teitä myös perheenä ja mahdollisesti myös sisaruskuvia.

 

Valokuvaamme kotoisalla studiollani, jossa teillä on käytössänne laaja lainavaaterekki ja saatte kaikki onnistuneet valokuvat salasanalla suojatussa galleriassa. Tähän pakettiin kuuluu kuvia vähintään 130kpl.

625e

bottom of page