top of page

Heippa!

2.jpg

Olen Jessica, espoolainen valokuvaaja ja pienen karvaisen pojan äiti. Tämä karvainen poikani, Limppu, on elämäni rakkain asia. Hän on tukenani aina, elämän iloissa ja suruissa. Parasta on tulla kotiin, kun tietää, että hän odottaa innolla oven toisella puolella ja huonokin päivä muuttuu siinä kohtaa heti paremmaksi. Tärkeintä minulle on, että hän saa nauttia elämästä mahdollisimman parhaalla tavalla. Vaikka hän ei ymmärräkään omia syntymäpäiväjuhliaan tai joululahjoja, niin se ilo mikä hänen kasvoillaan on aina niinä hetkinä, on ihan uskomattoman suloista katsottavaa. Ei ole mitään mitä en hänen eteen tekisi.

 

Rakastan rauhallisia koti-iltoja ja mikä voisikaan olla parempaa, kuin kääriytyä peittoon perjantai-iltana koiran ja teekupin kanssa. 

Muutin viime kesänä pääkaupunkiseudulle ja uusi studioni sijaitsee Espoon Kilossa. Valokuvaus on intohimoni, se mikä saa minut aina innolla myös maanantaiaamuna ylös ja missä haluan kehittää itseäni jatkuvasti. Rakastan teidän kohtaamisianne ja teidän pienten kanssa hauskuuttelua. Sydäntäni lämmittää jokainen uusi kuvauskysely ja se, että saan tallentaa teille näitä elämän tärkeitä hetkiä ikuisiksi muistoiksi. Kiitos kun valitsette minut ikuistamaan teidän tarinaa!

Kotikaupungissani Turussa vierailen usein ja minikuvauksia järjestän siellä aina välillä vuokrastudiossa ja kesällä miljöössä. Kannattaa siis aina kysellä miljöökuvauksia Turun suunnalle, varsinkin, jos teillä on ulkokuvaukset toiveissa. Ilmoittelen instagramin puolella aina minikuvauspäivistä ja muista mahdollisista vapaista kuvausajoista Turussa.

Rakastan lämmintä ja boheemia tyyliä, joka myös näkyy kuvissani. Valokuvaan pääosin studiollani, joka on sisustettu boheemilla ja lämpimällä tyylillä, maanläheisillä väreillä sekä kuivakukilla. Olen tehnyt studiostani kotoisan oleskelupaikan ja se on toinen kotini. Saatte tulla kuvauksiin rennolla fiiliksellä ja nauttia vaikka kupin kahvia tai teetä. 

 

Olen kerännyt studiolle lainavaatteita kuvauksianne varten. Teidän ei siis tarvitse stressata etukäteen vaatetusta, saatika ostaa mitään. Vaatteet ovat sävyiltään maanläheisiä ja lämpimiä. Lasten vaatteiden koot alkavat vastasyntyneistä ja jatkuvat kokoon 152cm asti. Myös naisille on laaja mekkovalikoima käytössä ja uskon, että kaikille löytyy varmasti jotain. Iso osa mekoista sopii myös odottavalle äidille ja ne korostavat ihanasti vauvamasua. Miehille olen kerännyt t-paitoja ja ne ovat koossa M-XXL. Kaikki lainavaatteet ovat nähtävillä Instagramin kohokohdista @jessicahansasphotography. Mikäli sinulta ei löydy instagramia, niin lainavaatteiden kuvia on nähtävillä myös erillisessä galleriassa. Voit kysyä tähän linkkiä viestillä.

bottom of page